Sveriges Kommunikatörer

En ny grafisk profil måste komma till sin rätt i det digitala. Det djärva uttrycket själva kärnan i upplevelsen. Levande, mustiga och inspirerande färger och former får lov att ta plats och ge en grundad och organisk känsla.

Shapes

Utveckling i framkant

Med ett lättsamt och spontant uttryck skapas levande ytor där det alltid händer något nytt och intressant. Fokus på utveckling och att ligga i framkant, det är varumärkesbyråns riktlinjer för den visuella designen.

När vi fick uppdraget att utifrån den grafiska profilen förnya Sveriges Kommunikatörers digitala närvaro tog vi tillsammans med dem fram upplevelseprinciper som hjälper oss att väva ihop det visuella uttrycket och funktionaliteten i de digitala tillämpningarna. Det är viktigt att varumärkets personlighet kommer fram i hela upplevelsen.

Upplevelseprinciper

De rundade återkommande formerna skapar igenkänning, ger stabilitet utan att vara inrutat och stramt och bidrar till ett ett mjukt och vänligt intryck som leder besökaren vidare genom innehållet. De vågade formerna och mustiga färgerna levererar nya överraskningar genom hela webbplatsen.

Svkomm Desktop