ChatGPT förklarar total experience design för en femåring

Vi bad ChatGPT förklara vad en total experience design-byrå gör, så att en femåring skulle förstå. Här är resultatet. Ganska fint ändå, trots att vi inte är event- eller festfixare utan jobbar med digitala upplevelser :)

Chatgpt Txd

"En total experience-byrå är som en grupp av personer som är väldigt duktiga på att hjälpa företag att skapa en riktigt bra upplevelse för sina kunder.

Tänk dig att du är på en födelsedagsfest. En total experience-byrå skulle vara som en person som hjälper till att planera och ordna hela festen från början till slut. De ser till att allt är roligt och spännande för dig och dina vänner. För att göra det, tänker de på allt som kan göra festen fantastisk. De kan hjälpa till att dekorera rummet med ballonger och färgglada flaggor. De ser till att det finns massor av god mat och dryck som du och dina vänner gillar. De kan även anordna lekar och aktiviteter som ni tycker om att göra tillsammans.

Men det är inte allt! En total experience-byrå bryr sig också om hur du känner dig under festen. Om du är ledsen eller trött kan de hjälpa till att göra saker bättre. De ser till att du har det kul och att alla dina vänner har det lika bra.

På samma sätt hjälper en total experience-byrå företag att tänka på allt som kan göra deras kunder glada och nöjda. De hjälper till att skapa en fantastisk upplevelse genom att tänka på allt från hur företaget ser ut och känns, till hur de interagerar med sina kunder online och offline. Målet är att göra kunderna glada och att de ska vilja komma tillbaka igen och igen.

Så, en total experience-byrå är som en festplanerare för företag. De hjälper till att göra företagets upplevelse riktigt bra och rolig för kunderna, precis som en festplanerare hjälper till att göra en fest fantastisk för dig och dina vänner!"