Epinova Customer Choice Partner of the Year 2022

Grattis Epinova till att ha kammat hem finaste priset på på Optimizely Awards - Customer Choice Partner of the Year 2022!

Efter två års uppehåll pga pandemi var det återigen dags för Optimizelys event för kunder och partners - Opticon. 

Opticon är ett event som hålls årligen (förutom när det är uppehåll pga pandemi då förstås) och dit partners och kunder bjuds in för att lyssna på intressanta talare och samtidigt få mingla lite med varandra och som sedan kulminerar i awards-utdelningen!

Vår kära systerbyrå Epinova gick i år och vann det i våra ögon finaste priset av alla, kundernas val - Customer Choice Partner of the Year 2022! 

Att vi, och Epinova, tycker att det är det finaste priset är ju såklart för att det är kunderna som bestämmer och det är ju till dem vi i slutändan ska leverera till och som vi vill göra ett bra jobb åt. 

Stort grattis till Epinova säger vi på Fyr medans vi solar oss så mycket vi kan i deras glans!

Epinova Winners Epinova vinnare av Customer Choice Partner of the Year 2022

Vilket fantastiskt erkännande - att vinna kundernas val på Optimizely Awards 2022 är något vi värdesätter högt då det ligger helt i linje med vår filosofi - långsiktiga relationer och att leverera i digitala lösningar i toppklass till våra kunder!

Läs mer hos Epinova här https://www.epinova.se/nyheter-och-blogg/nyheter/finaste-priset-pa-optimizely-awards---kundernas-val/