Designbyrå med förståelse för affären, användaren och tekniken

Fyr Agency är en digital designbyrå som utgår från total experience design (txd) som strategi. På det sättet kan vi leverera en starkare digital varumärkesupplevelse för både externa och interna målgrupper.

Vi är en digital designbyrå med lång erfarenhet av digital produktutveckling. Erfarenheten har lärt oss vad det är som gör att ett kreativa projekt lyckas men också varför vissa saker ibland går fel. Vårt synsätt på kreativitet, strategi och förbättringsarbete är att alltid sätta individer, interaktion och kommunikation före processer och verktyg.

Fyrexperience101

Vi erbjuder allt från nulägesanalyser och strategier till digital design till  innehållsdesign. Vi identifierar och föreslår hela tiden nya möjligheter som kan höja den digitala varumärkesupplevelsen, öka
effektiviteten eller hjälpa er att nå affärsmålen.

Ett tätt samarbete med våra kunder och partners är viktigt. Det blir bäst resultat när man arbetar mot ett gemensamt mål och tillsammans definierar och prioriterar problemen som ska lösas. Det här arbetssättet garanterar att det vi får fram blir en hållbar och skalbar produkt eller tjänst över tid.

Vad som också utmärker oss som designbyrå är vår erfarenhet från teknik och utveckling. Vi förstår tekniska möjligheter och pratar samma språk som utvecklarna. Vi har såklart alltid med oss förvaltningsperspektivet.

Vi har fler olika specialister inom digital design. Läs mer om hur vi vi arbetar exempelvis inom tillgänglighet, experimentering och innehållsanalys. Erfaren kompetens finns också inom innehållsproduktion, såsom ux-writing, web editing och innehållsstrategi.

Fyr Agency är en designbyrå baserad i Stockholm. Byråns tre medgrundare har  tillsammans över 60 års erfarenhet inom tech och design från olika byråer. Fyr ingår i byrånätverket Nova Consulting Group och består idag av åtta seniora konsulter.

Låt oss prata design, experimentering, AI:s möjligheter, tillgänglighetsfrågor och upplevelser

Om du letar efter en designbyrå som oss eller om du bara vill veta lite mer om våra tjänster, kontakta vår vd Anna Stefansson på anna.stefansson@fyragency.se