Världspremiär för Nova day

I torsdags förra veckan gick den allra första Nova-dagen av stapeln. Då bjöd vi på Nova Sverige in till vår allra första Nova Day på Södra teatern vid Mosebacke. En eftermiddag där vi hade samlat en rad kunniga talare som delade med sig av insikter och erfarenheter för oss att inspireras av. Här bjuder vi på ett litet bildcollage från eventet och minglet!

Calleonstage

Vår allra första Nova-dag blev ett riktigt uppskattat event!

Eftermiddagen och den efterföljande kvällen blev en riktig succé där vi fick  möjligheten att mingla tillsammans i en fin miljö på Södra teatern. 

Eventet bestod av två sessioner med talare med en fikapaus emellan. Efteråt bjöds alla besäkare in till Kristallen där vi tillsammans med Storyblok hade anordnat en liten afterwork där det bjöds på god mat och dryck och möjlighet att mingla med alla talarna och oss från Nova.

Badgecollection2
Här ligger besökarnas badges och väntar på att hämtas upp av sina ägare
Badgecollection
En badge hittar hem till sin lyckliga ägare
Entren

Uppskattningsvis 250 besökare dök upp för att låta sig inspireras av spännande talare och mingla med intressanta branschprofiler. 

Entreutomhus

Högt tryck utanför dörrarna

Eventet var tänkt att starta kl 13:00, men klockan tio över så ringlade sig kön fortfarande lång utanför ingången, så vi blev en aning försenade. 

Entrevy

Och högt tryck innanför dörrarna

Den lilla förseningen gjorde dock inte särskilt mycket, folk minglade innanför dörrarna i värmen och vi hann ikapp med programmet rätt fint ändå.

Publikhav
Till slut kunde alla komma in och ta plats framför scenen
Tobiasdegsell

Tobias Degsell

Först ut bland talarna var Tobias Degsell som bland annat pratade om att en gemensam nämnare för de flesta nobelpristagarna var att deras kreativitet och att de faktiskt samarbetade. Få nobelpris sker utan riktigt samarbete

Tobiasdegsell Lego
Paneldebatt Micke
Paneldebatt efter Tobias Degsells dragning
Arneochper

Arne B Andersson och Per Ljungberg

Sedan äntrade Arne B Andersson och Per Ljungberg från Svensk Handel scenen

Perljungberg
Per Ljungberg från Svensk Handel
Arnebandersson
Arne B Andersson från Svensk Handel
Fikapaus

Efter de första två dragningarna så var det dags för en liten rast så vi kunde sträcka på benen och få i oss lite kaffe och bulle i Kristallen. Det var det var trångt vid kaffekannorna och bullfaten.

Bullfat
Kanelbullarna gick åt...
Martenbokedal

Mårten Bokedal från Optimezely

Efter att alla fått i sig lite välbehövlig fika fick vi upp Mårten Bokedal upp på scenen. Mårten är Product Strategy Director på Optimizely och jobbar där med att utveckla nya produkter och tjänster. 

Carro Och Rudde I Publiken
Här sitter ett gäng från Fyr, Epinova och Singular längst fram vid scenen och lyssnar storögt på Mårtens dragning
Fyr Och Singular På Scenen 2

Retorikexperten Elinor Falkman pratar om hur man kommunicerar sitt varumärke med hjälp av storytelling.

TV4s retorikexpert Elinor Falkman pratade med vår produktstrateg Kalle Paulsson och creative director Joacim Broström tillsammans med Tobias Brandt och Herman Kipowski från varumärkesbyrån Singular Studios. Elinor pratade om hur vi når ut till människor genom retorik och körde sedan en diskussion kring ett fiktivt case om ett företag som behövde bättra på sitt varumärke och position.

Matthewhearle

Matthew Hearle

Som avslutning så var Matthew Hearle från TikTok uppe och pratade om hur du lyfter din varumärkesupplevelse på deras plattform. Han visade även ett par intressanta case om hur man på olika kreativa sätt kan använda plattformen och tala till sin målgrupp på bästa sätt.

Matthewhearle2
Storyblok

Mingel och after conference

Efter att TikTok och Matthew varit på scen var det dags för mingel och AW i Kristallen. Afterworken sponsrades av Storyblok.

Aw Storyblok
Vi lyssnar på Storyblok
Camilla Joy
Camilla och Joy från Epinova
Ljungbergandersonbokedal
Mårten, Per och Arne
Geir Christian
Geir från Nova poserar tillsammans med Christian från Pineberry