Vi stärker vårt erbjudande med Accessibility Cloud!

Vi på Fyr Agency är glada över att vi nu är partners till Accessibility Cloud, en ledande leverantör av digitala plattformar för tillgänglighetsanalyser och kontinuerlig övervakning av tillgängligheten på webbplatser.

Varför detta partnerskap?

accessibility cloud logo

Det nya partnerskapet med Accessibility Clouds plattform gör vårt befintliga erbjudande kring tillgänglighetsanalyser ännu starkare. Det här är fördelarna: 

Effektivare och mer precisa analyser

Plattformen kombinerar automatiserade tester med manuell granskning av experter, vilket ger en mer detaljerad och tillförlitlig bild av webbplatsens tillgänglighet.

Kontinuerlig övervakning

Plattformen kan kontinuerligt övervaka webbplatsen och upptäcka eventuella nya tillgänglighetsproblem så fort de uppstår.

Eventuella fel som hittas kan automatiskt skickas till er backlogg i ert  ärendehanteringssystem/bugghanteringsssytem för era team att ta hand om.

Användar­vänlighet

Plattformen är lättanvänd och ger en tydlig överblick över webbplatsens tillgänglighetsstatus.

AI-genererade lösningsförslag

Verktyget har en inbyggd AI-funktion som direkt kan ge förslag på åtgärder baserat på den faktiskta koden som orsakar felet.

Vad du får som kund:

Ni får en detaljerad rapport som visar exakt hur tillgänglig er webbplats är och vad som behövs göras för att förbättra den. 

Kontinuerlig trygghet: Ni kan vara säkra på att er webbplats alltid är tillgänglig för alla, även om ni gör ändringar i innehållet eller designen.

Bättre användarupplevelse: En tillgänglig webbplats ger en bättre användarupplevelse för alla, oavsett funktionsnedsättning.

Är du redo att göra din webbplats mer tillgänglig? Kontakta oss idag för en offert på en tillgänglighetsanalys. Tillsammans kan vi skapa en mer inkluderande och användarvänlig digital värld!

 

Låter det intressant?

Om du är intresserad av att få höra mer om hur vi kan hjälpa er att bli tillgängliga på webben eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig, kontakta Anna Stefansson på anna.stefansson@fyragency.se så hör vi av oss till dig.